shiatsu-fibromialgia

Shiatsu, l’art del contacte

El shiatsu, més enllà de ser una teràpia manual holística, que ens ajuda a posar-nos en contacte i equilibrar el nostre cos, emocions, ment i esperit.  És una forma de viure. 

En posar consciència al nostre cos i les nostres emocions, aprenem a gestionar-les d’una forma diferent i enfocar la nostra vida d’una manera més positiva i acord amb qui realment som, sentint-nos cada cop més lliures d’expressar la nostra essència.  Aprenent a resoldre tot el que ens va succeint en el dia a dia, amb les nostres pròpies eines.

El shiatsu és una pràctica basada en la teoria mèdica japonesa i xinesa el fi de la qual és ajudar a les persones en els seus processos curatius i en el seu autodesenvolupament  a través de la pressió i el contacte. És un sistema holístic, que considera els símptomes i  les malalties com a manifestacions dels desequilibris i busca resoldre les causes subjacents a aquestes condicions, treballant amb l’energia de la persona a través del cos.

Definició de la FES (Federació Europea de Shiatsu) i la ISN (International Shiatsu Network)

Utilitats del Shiatsu:

  • Problemes osteo-musculars (mal d’esquena, cames, braços, articulacions…)
  • Tractament de la tensió i l’estrès
  • Cansament, desànim i baixa energia
  • Acompanyament emocional (conflictes en relacions familiars, de parella, feina…)
  • Creixement personal
  • Problemes menstruals, de digestió, respiració, etc… (recordem que treballem de forma holística, actuant sobre l’origen del conflicte)

Ros Sogas

rosasogas@ladonasavia.cat

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>