Chrysanthemum

T’acompanyo?

T’acompanyo a recórrer el teu camí personal cap a la llibertat i l’alegria de ser qui ets, per tal de poder realitzar allò que t’has proposat, aportant llum, esperança i una nova mirada a la situació viscuda. I per fer-ho, poso a la teva disposició diferents eines, que són les teràpies que utilitzo. Totes elles actuen d’una forma holística, és a dir, tenint en compte la part física, emocional, mental i espiritual.

Tots i cada un de nosaltres passem durant la vida per múltiples moments, alts i baixos, feliços, alegres, depressius, obsessius, melancòlics, divertits, etc… Ara i aquí siguis on siguis, t’escolto i accepto totalment el teu procés i des d’aquí t’acompanyo a posar consciència d’on ets ara i cap a on vols arribar. Junts trobarem la forma d’anar desfent les diferents creences o altres traves que puguin estar interferint en el teu camí.

Ho farem a través de:

Rosa Sogas

rosasogas@ladonasavia.cat

 Acepto el tratamiento de mis datos y la Política de Privacidad y Cookies.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>