magnòlia, flor, armonia, plenitud, alegria, equilibri, dona, sàvia, quietud, silenci, bellesa, presència

Qui sóc?

Em dic Rosa Sogas i em dedico a acompanyar a tots aquells que ho volen, a mirar la seva vida sota un prisma diferent de com ho havien fet fins ara, a la recerca d’una vida més acord amb el que realment són, i amb un punt d’alegria.

Rosa Sogas (2)

Vaig estudiar Farmàcia, tot buscant una forma de conciliar la meva passió per la natura (plantes medicinals) i la salut. El meu primer contacte amb les Flors de Bach, va ser a través de prendre-les per un tema personal, desprès fent pràctiques en un laboratori homeopàtic (Phinter-Hell-Homeoden) vaig conèixer la teoria i pràctica (des de la vessant farmacèutica) de les flors i vaig aprendre a preparar-les. Però no va ser fins anys més tard, quan estava treballant a la Farmàcia Mengual que em vaig plantejar la necessitat d’acompanyar la gent que venia, amb una altre tipus de teràpia. Va ser sobretot l’impacte d’atendre a persones molt joves que venien molt medicalitzades amb tranquil·litzants i ansiolítics, que em va fer replantejar que hi havia d’haver una forma diferent d’acompanyar-les, proposant les flors de Bach com un complement a la medicació que ja estaven prenent. I a partir d’aquí em vaig decidir a formar-me com a terapeuta Floral.

Vaig estudiar Flors de Bach a SEDIBAC l’any 1.999 amb l’Antonella Scano, formació que vaig complementar amb tallers i seminaris impartits per Eduardo H. Grecco, Claudia Stern, Carlos Cruz i Julian Barnard, entre d’altres. Formant-me també amb el Sistema Floral de Califòrnia i altres teràpies complementàries com el Shiatsu-moviment (massatge japonès), la Tècnica Hologràmica, el Reiki, i la Clarividència. 

Porto més de 15 anys exercint de terapeuta floral, i formant terapeutes, metges, infermeres, mestres, psicòlegs i farmacèutics en Flors de Bach. Per veure el meu currículum, clica aquí.

Amb el temps m’he adonat que per connectar amb aquesta part espiritual que sempre he anhelat, no hi ha res millor que la quotidianitat, la capacitat d’estar present en les petites coses del nostre dia a dia, no necessitem res més.

Atesa la meva formació, la meva forma de ser i la vida que he viscut, he après una sèrie d’eines que em permeten viatjar lleugera i feliç per la vida. La intenció d’aquest blog és compartir aquestes eines per acostar l’espiritualitat al nostre dia a dia. Permetent que la vostra vida i la meva siguin cada dia una mica més plenes.

La meva intenció és que tot el que transmeti sigui fàcil i pràctic. En cas de no ser així, us demano que em doneu el vostre feedback per poder-ho cambiar.

Moltes gràcies a tots per ser-hi i caminar al meu costat

Rosa Sogas.

rosasogas@ladonasavia.catAcepto el tratamiento de mis datos y la Política de Privacidad y Cookies.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>