dona, sàvia, plenitud, alegria, saviesa, màgia

Benvinguda

Totes duem una dona sàvia en el nostre interior, que ens parla a través de la intuïció i de les nostres entranyes, però degut a la nostra forma de viure i la nostra educació, ens n’hem desconnectat. A través d’aquest blog et proposo acompanyar-te en el camí de tornada cap al teu interior, per tal que puguis recuperar el contacte amb aquestes veus perdudes, i la dona sàvia que hi ha en tu.

Aquest blog és un espai pensat per dones; sorgeix de la necessitat de compartir tot el que he après al llarg dels anys, per guiar-te en el camí de ser cada dia una mica més fidel a tu mateixa, a través d’aprendre a escoltar les teves pròpies certeses i atrevir-te cada dia més a brillar pel que realment ets, vivint cada dia més connectada a la presència.

En la presència hi és tot, i en ella conflueixen alhora la nostra quotidianitat més mundana i l’espiritualitat més elevada. Ajuntar-les i viure segons les nostres pròpies certeses ens acosta a la màgia de la vida. Sempre he cregut i he buscat aquesta màgia que hi ha en cadascuna de les coses, i que està al nostre abast.

Per mi la màgia és la capacitat que tenim cadascun de nosaltres de canviar les coses que ens passen, si més no canviar la forma que tenim de viure-les.

presència, màgia, dona, sàvia, plenitud, alegria
La presència ens connecta amb la màgia de la vida

Sóc positiva per naturalesa i us asseguro, per pròpia experiència, que per molt fosc que es presenti el futur, sempre trobarem una espurna de llum en el camí, que ens farà de fanalet… Només cal observar i estar present per poder-ho detectar, una sortida de sol, el somriure del teu fill, el naixement d’una flor, qualsevol cosa pot ser inspiradora.

Tot i que el blog està pensat per dones, els homes també hi sou benvinguts. Vosaltres, que sou cada cop més conscients de la importància d’anar alhora amb la vostra parella, tots dos caminant l’un al costat de l’altre per compatir, créixer i gaudir de la vida. Sou molts cops els nostres acompanyants en aquesta aventura de viure i de ser pares. Per tant company, benvingut al racó de la dona sàvia. Els teus comentaris, experiències i sensacions, també seran sempre ben acollits.

Què hi trobaràs…

  • La dona sàvia: articles que et donin eines per connectar amb la part sàvia que hi ha en tu, tractant temes com la connexió amb la teva intuïció, l’empoderament, el silenci, la quietud, la consciència, la plenitud i l’alegria de viure.
  • La maternitat: articles que parlen de tot allò que ens plantegem i ens preocupa com a pares. La nostra invisibilitat quan ens convertim en pares, la forma de tornar a recuperar la presència de qui som, més enllà de la nostra maternitat/paternitat. Posar consciencia en la saviesa que hi ha en cada un de nosaltres i aprendre que escoltar les nostres pròpies certeses ens ajuda a ser millors pares i mares.
  • El racó de les flors: articles que parlen d’essències florals (Flors de Bach, Califòrnia, Orquídies del Amazones…) com a eines que ens acompanyen en el nostre camí de creixement, com a pares i com a persones. Aniré explicant algunes flors i la forma en com elles ens poden ajudar i acompanyar en el nostre dia a dia.

Acompanyant-te …

El blog també és un espai perquè puguis connectar amb mi i deixar-te acompanyar a través del treball personal (Teràpies), els Tallers, Cursos i Conferències que vagi realitzant.

Espero els teus comentaris i suggeriments.

Una abraçada i gràcies per ser-hi,

Rosa Sogas

“las manos de mi madre parecen pájaros en el aire…lo cotidiano se vuelve mágico”Acepto el tratamiento de mis datos y la Política de Privacidad y Cookies.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>